Nové podzimní/zimní menu
Představujeme nové podzimní/zimní menu!
Pod vedením našeho šéfkuchaře Ondřeje Panoše jsme pro vás připravili nové podzimní a zimní menu plné sezónních chutí a výjimečných kombinací. Tentokrát se zaměřujeme na teplé a syté pokrmy, které vás v chladných dnech příjemně zahřejí.
N O V É SNÍDANĚ / BRUNCHE
Slané
- Avokádový toast, stracciatella, chili crunch, pošírované vejce, med, sezam, arašídy
- Zapečený toast s trhaným hovězím masem, chedar, miso majonéza, nakládaná okurka, cibule
Sladké
- Karamelizovaný french toast, ricottový krém, lískooříškové praline, pomeranč, ořechový crumble
- Tvarohové syrniki, vanilkový krém, jogurt, jahodový džem, pufovaná rýže s karamelem, mátový olej
- Vícezrnná kaše, vanilkový krém, hruška, ostružiny, ořechový crumble
N O V É À L A C A R T E
Předkrmy a malá jídla
- Pečená dýně, stracciatella, fregola, radicchio, nakládaná cibulka, fíky, hot dressing
- Teplý salát z vařeného hovězího masa, řapíkatý celer, mrkev, cibule, křen
- Trhané vepřové koleno, vitello tonnato, kapary, focaccia
Hlavní jídla
- Teplý salát z dýně, nakládané švestky, cherry rajče, baba ganoush, vlašské ořechy, cizrna
- Filet z lososa, aglio e olio, toskánská kapusta
- Hovězí dušené na víně s černým pepřem, pečená brambora, lardo, salsa verde
- Čerstvá pasta, houby, česnek, pecorino, lanýžový olej
- Grilovaný lilek na dřevěném úhlí, baba ganoush, chilli crunch, med, pangrattato, slunečnicová semínka
Dezerty
- Torta all´olio, olivový olej, pomeranče, ricotta, rozinkový likér
Celé menu si můžete prohlédnout tady.
Rezervace zde.
Těšíme se na vás!
Tým Spojky Karlín
—
Introducing our new fall/winter menu!
Under the guidance of our head chef Ondřej Panoš, we have prepared a new fall and winter menu full of seasonal flavors and exceptional combinations. This time, we are focusing on warm and hearty dishes that will keep you cozy on cold days.
N E W B R E A K F A S T / B R U N C H
Savory
- Avocado toast, stracciatella, chili crunch, poached egg, honey, sesame, peanuts
- Baked toast with pulled beef, cheddar, miso mayonnaise, pickled cucumber, onion
Sweet
- Caramelized French toast, ricotta cream, hazelnut praline, orange, nut crumble
- Cottage cheese syrniki, vanilla cream, yogurt, strawberry jam, puffed rice with caramel, mint oil
- Multigrain porridge, vanilla cream, pear, blackberries, nut crumble
N E W À L A C A R T E
Appetizers and small dishes
- Roasted pumpkin, stracciatella, fregola, radicchio, pickled onion, figs, hot dressing
- Warm salad of cooked beef, celery, carrots, onions, horseradish
- Shredded pork knuckle, vitello tonnato, capers, focaccia
Main courses
- Warm pumpkin salad, pickled plums, cherry tomatoes, baba ganoush, walnuts, chickpeas
- Salmon fillet, aglio e olio, Tuscan cabbage
- Beef stewed in wine with black pepper, roasted potatoes, lardo, salsa verde
- Fresh pasta, mushrooms, garlic, pecorino, truffle oil
- Charcoal-grilled eggplant, baba ganoush, chili crunch, honey, pangrattato, sunflower seeds
Desserts
- Torta all´olio, olive oil, oranges, ricotta, raisin liqueur