O nás
Myšlenka vznikla v hlavách party kamarádů
Kteří několik let spolupracovali na konceptu vegetariánské a veganské restaurace Etnosvět. Když chtěli jít společně někam na jídlo, protože ochutnávat u “konkurence” se musí, tak často narazili na problém, že jeden z nich musel udělat kompromis. A tak se Etnosvět rozrůstá o další projekt, Spojku Karlín, ve které nikdo nemusí dělat kompromisy. Bez ohledu na to, jestli se jedná o vegana, vegetariána nebo milovníka masa. Každý se zde dobře nají.
Tým
Příprava jídla v kuchyni je samostatná kapitola
která dennodenně píše své osobité příběhy, pod vedením šéfkuchaře Ondry Panoše. Příběh našeho ručně vyráběného pečiva a dezertů se odehrává v rukou Světlany a Anety. Zatímco Světlanka pro Vás denně peče voňavé chleby, lavaše, bagely nebo muffiny, Aneta nás každý den utvrzuje v tom, že i dezerty jde dělat jinak. Bez předsudků.
Většinu jídel si připravujeme ručně od základu, za použití čerstvých surovin a s jistotou kvality jejich původu. Sami dokonce fermentujeme jak ovoce do limonád, tak zeleninu. Vyrábíme i vlastní kombuchu a zázvorové pivo! Už jste je ochutnali?
Kariéra
Mnohdy jsou důležité zkušenosti, jindy zas nadšení a chuť. V první řadě hledáme ty, kteří převezmou zodpovědnost a půjdou do toho s námi naplno. Líbí? Tak nám o sobě dejte vědět. Pošlete svůj životopis a pár řádků o sobě na info@spojka-karlin.cz.
Aktuálně sháníme šikovné kolegy na pozici:
Pro média
Materiály volně ke stažení:
Nenašli jste co jste hledali? Napište na helena@spojka-karlin.cz