Nové podzimní/zimní menu


Nové podzimní/zimní menu

Představujeme nové podzimní/zimní menu!

Pod vedením našeho šéfkuchaře Ondřeje Panoše jsme pro vás připravili nové podzimní a zimní menu plné sezónních chutí a výjimečných kombinací. Tentokrát se zaměřujeme na teplé a syté pokrmy, které vás v chladných dnech příjemně zahřejí.

N O V É   SNÍDANĚ / BRUNCHE

Slané

  • Avokádový toast, stracciatella, chili crunch, pošírované vejce, med, sezam, arašídy
  • Zapečený toast s trhaným hovězím masem, chedar, miso majonéza, nakládaná okurka, cibule

Sladké 

  • Karamelizovaný french toast, ricottový krém, lískooříškové praline, pomeranč, ořechový crumble
  • Tvarohové syrniki, vanilkový krém, jogurt, jahodový džem, pufovaná rýže s karamelem, mátový olej
  • Vícezrnná kaše, vanilkový krém, hruška, ostružiny, ořechový crumble

 

N O V É   À   L A   C A R T E

Předkrmy a malá jídla

  • Pečená dýně, stracciatella, fregola, radicchio, nakládaná cibulka, fíky, hot dressing
  • Teplý salát z vařeného hovězího masa, řapíkatý celer, mrkev, cibule, křen
  • Trhané vepřové koleno, vitello tonnato, kapary, focaccia

Hlavní jídla

  • Teplý salát z dýně, nakládané švestky, cherry rajče, baba ganoush, vlašské ořechy, cizrna
  • Filet z lososa, aglio e olio, toskánská kapusta
  • Hovězí dušené na víně s černým pepřem, pečená brambora, lardo, salsa verde
  • Čerstvá pasta, houby, česnek, pecorino, lanýžový olej
  • Grilovaný lilek na dřevěném úhlí, baba ganoush, chilli crunch, med, pangrattato, slunečnicová semínka

Dezerty

  • Torta all´olio, olivový olej, pomeranče, ricotta, rozinkový likér

Celé menu si můžete prohlédnout tady.

Rezervace zde.

Těšíme se na vás!

Tým Spojky Karlín

Introducing our new fall/winter menu!

Under the guidance of our head chef Ondřej Panoš, we have prepared a new fall and winter menu full of seasonal flavors and exceptional combinations. This time, we are focusing on warm and hearty dishes that will keep you cozy on cold days.

 

N E W B R E A K F A S T / B R U N C H

Savory

  • Avocado toast, stracciatella, chili crunch, poached egg, honey, sesame, peanuts
  • Baked toast with pulled beef, cheddar, miso mayonnaise, pickled cucumber, onion

Sweet

  • Caramelized French toast, ricotta cream, hazelnut praline, orange, nut crumble
  • Cottage cheese syrniki, vanilla cream, yogurt, strawberry jam, puffed rice with caramel, mint oil
  • Multigrain porridge, vanilla cream, pear, blackberries, nut crumble

 

N E W  À  L A  C A R T E

 

Appetizers and small dishes

  • Roasted pumpkin, stracciatella, fregola, radicchio, pickled onion, figs, hot dressing
  • Warm salad of cooked beef, celery, carrots, onions, horseradish
  • Shredded pork knuckle, vitello tonnato, capers, focaccia

Main courses

  • Warm pumpkin salad, pickled plums, cherry tomatoes, baba ganoush, walnuts, chickpeas
  • Salmon fillet, aglio e olio, Tuscan cabbage
  • Beef stewed in wine with black pepper, roasted potatoes, lardo, salsa verde
  • Fresh pasta, mushrooms, garlic, pecorino, truffle oil
  • Charcoal-grilled eggplant, baba ganoush, chili crunch, honey, pangrattato, sunflower seeds

Desserts

  • Torta all´olio, olive oil, oranges, ricotta, raisin liqueur