Partnerství s Little Urban Distillery


Partnerství s Little Urban Distillery

Když jsme otevírali Spojku, jedním z nejtěžších kroků byl výběr partnerů. Neradi používáme slovo dodavatelé, protože pro nás je to o partnerství, o opravdových příbězích, které vznikly v hlavách a hlavně rukách jednotlivců, kteří měli sen a uskutečnili ho. Jedním z takových partnerů je pan Robert Urbánek z Little Urban Distillery. Je to prostě nadšenec a srdcař. Což absolutně zapadlo do toho, co jsme jako Spojka hledali a chtěli.

Rukodělná destilérka Ginu je brněnský projekt, který je postavený na řemeslné výrobě. Jak sami říkají, “V České republice není podnik s podobným zaměřením”. Zajeli jsme se osobně do výrobny podívat, ochutnat i „osahat“ si proces výroby. Budoucí Gin se vytváří společným louhováním s českými bylinkami i balkánským jalovcem a velejemného lihu. Byl to opravdový zážitek, který nás jen utvrdil, že jsme vybrali správně. V malinké výrobně se Gin rovnou balí, nálepkuje a odesílá k zákazníkům. Zároveň se tam pořádají workshopy a soukromé akce.

Náš krátký příběh zakončíme mottem Little Urban Distillery, které se nám strašně líbí “To, co hledáme, se skrývá v jednom okamžiku. Zastavte se a vychutnejte si, co život nabízí. Třeba Gin z rukodělné destilérky.”

Kdy se zastavíte ochutnat?
Nebo rovnou budete chtít navštívit jeden z workshopů pana Urbánka? 😉