Kam za dobrým jídlem?


Kam za dobrým jídlem?

„V Pernerově ulici, přímo na úpatí Vítkova, se nachází restaurace Spojka Karlín, která vznikla s myšlenkou spojit to nejlepší z moderní kuchyně tak, aby si pochutnali nejen milovníci masa, ale i vegetariáni a vegani.

Ve Spojce Karlín totiž myslí na všechny. Proč v dnešní době vytvářet koncept, který vychází vstříc jen jednomu typu strávníků, když můžete hravými pokrmy uspokojit úplně všechny? Díky tomuto přístupu nemusíte při návštěvě Spojky dělat kompromisy – z pestrého menu si zde vyberou i lidé, které trápí potravinové alergie. Pod rukama týmu zkušených kuchařů zde vznikají nutričně vyvážená jídla plná těch nejlepších surovin, denně čerstvé a křupavé pečivo a lahodné dezerty…“

Přečtěte si celý článek, který o Spojce vyšel v rubrice „Kam za dobrým jídlem“ na stránkách Svoboda & Williams!

Svoboda & Williams je jedním z nejstarších a nejzavedenějších jmen na českém realitním trhu. Ať už se jedná o koupi, prodej, pronájem, správu nemovitosti, investici či development, spolupráce s naším profesionálním týmem Vám zajistí odborné znalosti a podporu podle Vašich potřeb. Komplexní realitní servis zajišťujeme pod značkami Svoboda & Williams a Feelhome. Vždy se specializujeme pouze na nemovitosti té nejvyšší kvality.