On-line detektivní hra


On-line detektivní hra

Na vlastní kůži jsme si vyzkoušeli on-line teambuilding od Show Must Go On a zahráli si hru Soutěž detektivů. Jaké taková hra probíhá a jaké jsou naše dojmy?

Začátek proběhl přihlášením do virtuální místnosti aplikace Zoom, kde nás z bezpečí a pohodlí našich domovů čekalo milé přivítání od moderátora a zároveň jsme viděli i ostatní hráče z jiných týmů.

Moderátor vysvětlil pravidla a rovnou jsme se vrhli na první kolo. Účelem hry bylo rozklíčovat spletitou zápletku vraždy v nemocničním prostředí a zjistit, kdo je vrah. Kola byla celkem tři, každá část nám poskytla více indicií k dopadení pachatele. Indicie přicházely v podobě videí, audio výpovědí svědků, fotek a různých zápisků z místa činu. Po každém kole nás moderátor „přepnul“ do samostatné virtuální místnosti, ve které jsme se viděli jen s našimi členy týmu. Měli jsme čas vše prodiskutovat a prozkoumat všechny důkazní materiály. Na webové stránce, speciálně vytvořené pro účely hry, vždy jeden z týmu zapsal, kdo může být pachatelem a jaké důvody nás k tomu dovedly. Takto se to opakovalo po každém kole. Hodnotilo se nejen správné uhodnutí vraha, ale i sepsání okolností vraždy na základě důkazů.

Celá hra trvala téměř dvě hodinky, čas však běžel jako o závod a než jsme se nadáli, mávali jsme si přes obrazovky na rozloučenou. Skvělá zábava zaručena, moc jsme si to s užili a byli jsme opravdu rádi, že jsme se po dlouhé době zase všichni viděli. Určitě doporučujeme jako zpestření zábavy nejen pro kolegy, ale i pro členy rodiny či přátelé, kteří se v současné nelehké době nemohou setkávat osobně.

Moc se těšíme na další detektivní hru s tématem Vražda v klubu anonymních alkoholiků. Přihlásit svůj tým můžete i vy! Hraje se 27.12. od 18:00. Hru tak můžete darovat i jako vánoční dárek!

Více info o dalším kole ZDE.

Kategorie