Vondrak Design


Vondrak Design

Tvoje image – tvoje volba. Tak zní heslo české designové firmy Vondrak Design z Hradce Králové, od které nosí náš tým ve Spojce zástěry.

S výrobou ručně dělaných zástěr začali už v roce 2009 a od té doby se snaží dosáhnout perfektní kvality a originálního designu. Jejich cílem je jednoduše dělat ty nejlepší zástěry a mít ty nejspokojenější zákazníky, kteří se k nim budou vracet. Každý v týmu Vondrak design má dlouholeté zahraniční nebo tuzemské zkušenosti v oboru, ať už jde o designéry, grafiky, specialisty na výrobu nebo IT techniky. Vybírají ideální látky, které jsou dobře vypadající, pevné a stálobarevné. Každou zástěru vždy nejprve testují v provozu, aby si ověřili, že vše funguje tak, jak má. Každý detail je pro dobře vypadající oděv důležitý, proto jim věnují speciální pozornost.

Jejich největším přáním bylo najít inspiraci a vymyslet koncept, který dokáže oslovit kuchaře, barmany, pekaře, cukráře, ale i kadeřníky nebo barbershopy, kteří se nebojí ukázat své já. Protože jen v té nejlepší zástěře totiž budete mít ten nejlepší pocit!

Dělají zástěry pro ty, co nechtějí být přehlíženi, proto se soustředí zejména na detailní propracování, nejkvalitnější látky a originalitu.

Zakládají si na originalitě a na tom, aby si každý dokázal najít zástěry dle vlastního stylu, proto u nich na webu objevíte různé typy zástěr:
– přírodní zástěry vyrobené z předepraného lnu nebo biobavlny,
– profesionální klasické zástěry z velmi kvalitní bavlny s přidaným polyesterem,
– originální patternové zástěry z nylonu a riflovými doplňky,
– kožené zástěry z té nejkvalitnější hovězí usně
– celoriflové zástěry, pro milovníky rifloviny.

V nabídce mají dětské zástěry, kuchyňské zástěry, zástěry pro muže i ženy.

Vaříte doma rádi a hledáte originální zástěru? Tak mrkněte na jejich web: www.vondrakdesign.cz