Projekt REkrabička


Projekt REkrabička

Znovupoužitelné REkrabičky jsou ideální volbou pro jídlo s sebou. Jsou ekologické, z recyklovaného materiálu a vyrobené v České republice.

O projektu REkrabička

Projekt vznikl ve spolupráci s více než dvacítkou profesionálů z restauračního oboru, kteří dávali cenné rady a připomínky pro stvoření jedinečného produktu přesně na míru – REkrabičky, a to pro každou restauraci, bistro či kavárnu.

Pevné víčko skvěle těsní, a tak vás už nikdy více nečeká žádné překvapení v tašce nebo batohu. U dvoukomorové varianty jsou jednotlivé části rovněž odděleny a nemusíte se proto bát, že se vám promíchá jídlo s přílohou.

REkrabička je vyrobena z pečlivě vybraného typu polypropylenu, jehož extrémní odolnost umožňuje jednu REkrabičku použít až 400x a nahradit tak stejný počet jednorázových obalů. Mikrovlnka, myčka, nebo přenášení sem a tam? Beze všeho, nic z toho není problém!

Výrobu mají přímo v Česku, což jim umožňuje minimalizovat přepravu z místa na místo a efektivně tak redukovat produkci CO₂. Používaný materiál je navíc 100% recyklovatelný a je tak šetrný k přírodě.

K tomu všemu přidejte ještě kompaktní rozměry a neotřelý, atraktivní design v několika barvách a věříme, že už i vy máte jasno a míříte do nejbližšího podniku pro svou REkrabičku. Třeba do Spojky 🙂

 

Jak to funguje:
  1. Nechte si zabalit jídlo do vratné REkrabičky. Najdete ji v kterémkoliv z partnerských míst. Vratná záloha za REkrabičku je 80 Kč.
  2. Užijte si čerstvé jídlo, přejeme dobrou chuť! Díky REkrabičce chutná vše lépe. Pevný uzávěr uchová tvé jídlo vždy čerstvé a přesně tam, kde má být – v REkrabičce. Řekněte sbohem vysypanému jídlu v tašce!
  3. Vraťte REkrabičku, vyzvedněte si dobrý pocit a zálohu. REkrabičku můžete vrátit na kterémkoliv partnerském místě – kdykoliv a klidně jen opláchnutou. Užijte si dobrý pocit z ušetřeného odpadu a nezapomeňte si také vzít zpět zálohu. Nebo si rovnou do REkrabičky objednáte další jídlo?