REkelímek


REkelímek

Oblíbený projekt REkrabička se rozrostl o REkelímek. Kávu s sebou z restaurací (včetně Spojky Karlín), bister a kaváren si tak můžete užít ve stylových, praktických, ergonomických a hlavně znovupoužitelných REkelímkách.

O projektu REkelímek

Splnit všechny podmínky náročného kavárenského provozu není nikdy jednoduché. Proto si v Zero Waste Solutions s.r.o přizvali na pomoc řadu profesionálů z oboru. Díky jejich radám a připomínkám jim pak pomohli stvořit jedinečný produkt přesně na míru – REkelímek, a to pro každou restauraci, bistro či kavárnu.

Stylový design s víčkem

Pevné víčko se jednoduše nasazuje a zajistí, že si kávu v pořádku donesete tam, kam máte zrovna namířeno. Ergonomický tvar navíc zaručuje ten nejlepší požitek z kávy. K tomu přidejte ještě kompaktní rozměry a neotřelý, atraktivní design v několika barvách a je jisté, že tento designový kousek proste musíte mít!

Recyklovatelný materiál, vhodný do myčky

REkelímek je vyroben z pečlivě vybraného typu polypropylenu, jehož extrémní odolnost umožňuje jeden REkelímek použít až 400x a nahradit tak stejný počet jednorázových kelímků. Mikrovlnka, myčka, nebo přenášení sem a tam? Beze všeho, nic z toho není problém!

Vyrobený v ČR

Výroba je přímo v Česku, což umožňuje minimalizovat přepravu z místa na místo a efektivně tak redukovat produkci CO₂. Používaný materiál je navíc 100% recyklovatelný a je tak šetrný k přírodě.

Šetří přírodu

Jedná se o nejlepší a nejekologičtější obal na kávu, který se dá používat stále dokola. Denně se v ČR vyhodí okolo 800 000 jednorázových kelímků na kávu. To je více než 3000 tun odpadu ročně!

 

Jak to funguje
  1. Dejte si kávu do vratného REkelímku. Najdete jej v kterémkoliv z našich partnerských míst. Vratná záloha za REkelímek je 50 Kč.
  2. Užijte si čerstvou kávu bez odpadu. V ekologickém REkelímku chutná vše lépe. Pevný uzávěr usnadní přenášení z místa na místo a skvělý design zajistí, že si kávu užijete mnohem víc než z jednorázovky!
  3. Vraťte REkelímek, vyzvedněte si dobrý pocit a zálohu. REkelímek můžete vrátit na kterémkoliv partnerském místě – kdykoliv a klidně jen opláchnutý. Užijte si dobrý pocit z ušetřeného odpadu a nezapomeňte si také vzít zpět zálohu. Nebo si rovnou do REkelímku objednáte další kávu?