Silvestr | NYE


Silvestr | NYE

Oslavte příchod nového roku s námi. Ve Spojce se můžete těšit na sváteční atmosféru, DJ a vyhlídku na střechu, 3-chodové Silvestrovské menu nebo à la carte menu, připravené šéfkuchařem Ondrou Panošem a jeho zkušeným týmem z výběrových surovin.

S I L V E S T R O V S K É      M E N U

Silvestrovské menu (1000 Kč/os):Kaštanové velouté (granny smith jablko, kardamom, portské víno) 

víno: Gruner Veltliner Steinfeder, Wachau Weingut Jager    165,-

 

Kachní prso (gratinované brambory, karamelizovaná čekanka, omáčka z červeného vína, pekany)

víno: Langhe Nebbiolo, Piemonte  Cascina Fontana 230,-

 

Krupicová pěna (hruška, skořice, oříškové máslo, perník)

víno: Moscato d´Aasti, Marchesi di Gresy 190,-

 

REZERVACE: info@spojka-karlin.cz nebo +420 226 203 888

Otevírací doba přes svátky:
23 – 27. 12. 2023 – zavřeno
28. 12.  – 1. 1. 2023 – 9:00 – 23:00
od 2. 1. 2024 – 8:00 – 23:00

Celebrate the New Year with us. In Spojka you can look forward to a festive atmosphere, a DJ and a rooftop view, a 3-course New Year’s Eve menu, or an à la carte menu prepared by chef Ondra Panos and his experienced team from various ingredients.

N E W    Y E A R‘ S    M E N U

New Year’s Eve menu (1000 CZK/person): Chestnut velouté (granny smith apple, cardamom, port wine)

wine: Gruner Veltliner Steinfeder, Wachau Weingut Jager 165,-

 

Duck breast (gratin potatoes, caramelized chicory, red wine sauce, pecans)

wine: Langhe Nebbiolo, Piemonte Cascina Fontana 230,-

 

Semolina mousse (pear, cinnamon, peanut butter, gingerbread)

wine: Moscato d’Aasti, Marchesi di Gresy 190,-

 

RESERVATION: info@spojka-karlin.cz, +420 226 203 888

Opening hours over holidays:
23 – 27 December 2023 – closed
28. 12. – 1. 1. 2023 – 9:00 – 23:00
from 2 January 2024 – 8:00 – 23:00