Velikonoce ve Spojce


Velikonoce ve Spojce

Milí hosté,

s radostí vás zveme na oslavu příchodu jara a Velikonoc do Spojky Karlín. Připravili jsme pro vás speciální Velikonoční menu, které vás zanese do světa jarních chutí a vůní. Oslavte s námi tento svátek od 29. března do 1. dubna 2024 a vychutnejte si jedinečné pokrmy, které pro vás s láskou připravil šéfkuchař Ondřej Panoš a jeho tým.

V E L I K O N O Č N Í   M E N U

Předkrm:

Vajíčková pomazánka s černým česnekem, slaninou a pecorinem na našem kváskovém chlebu – 145 Kč

Hlavní chod:

Králičí hřbet s kopřivovou nádivkou, hořčičná omáčka a slanina – 495 Kč

 

Navíc na vás bude čekat ve vitríně velikonoční beránek a domácí vaječný koňak z naší sesterské pekárny Dark Kitchen, který si budete moci zakoupit a odnést domů od 18. 3. 2024.

Otevírací doba Spojky Karlín přes Velikonoční svátky (29. 3. – 1. 4. 2024) bude stejná jako o víkendovém provozu tedy od 9:00 do 23:00.

Rezervujte si svůj stůl a užijte si s námi nezapomenutelné Velikonoční svátky plné vynikajícího jídla a přátelské atmosféry.

Těšíme se na vás!

Tým Spojky Karlín

Dear guests,

we are pleased to invite you to celebrate the arrival of spring and Easter in Spojka KArlín. We have prepared a special Easter menu that will take you into spring flavours and aromas. Celebrate this holiday with us from 29 March to 1 April 2024 and enjoy unique dishes lovingly prepared for you by chef Ondřej Panoš and his team.

 

E A S T E R   M E N U

Appetizer:

Egg spread with black garlic, bacon and pecorino on our sourdough bread – 145 CZK

Main course:

Rabbit back with nettle stuffing, mustard sauce and bacon – 495 CZK

 

There will also be freshly baked Czech traditional sweet bread „easter ram-velikonoční beránek“ and homemade eggnog from our sister bakery Dark Kitchen waiting in the display case for you to buy and take home.

The opening hours of Spojka Karlín over the Easter holidays (29 March – 1 April 2024) will be the same as on weekends, i.e. from 9:00 to 23:00.

Book your table and enjoy an unforgettable Easter holiday with us, with delicious food and a friendly atmosphere.

We look forward to seeing you!

Spojka Karlín team