#tesimese Aneb co nás čeká?


#tesimese Aneb co nás čeká?

Chystáme se oslavit prvních pár měsíců provozu naší restaurace, ve které spojujeme u jednoho stolu všechny, kteří chtějí jíst dobře. Bez předsudků a bez ohledu na to, jestli se jedná o vegana, vegetariána, nebo milovníka masa.

Ve čtvrtek 26.9. v 18:00 se setkají všichni naši partneři, přátelé, dodavatelé a zástupci projektů, které podporujeme, oslavit prvních pár měsíců provozu naši restaurace. Bez jejich pomoci by Spojka Karlín nikdy nevznikla a nemohla fungovat. Pozvání přijala i specialistka na zdravotní výživu a prevenci Margit Slimáková, která nám přijde celý koncept restaurace pokřtít.

Ten vlastně vznikl, jak už to bývá, docela náhodou. Společnou večeří party kamarádů, kteří stojí již za úspěšnou restaurací Etnosvět. Svou inspiraci pro nový podnik sbírali především v zahraničí. V Barceloně navštívili restauraci, která staví na podobných hodnotách a kvalitě jako je dnes již otevřená Spojka Karlín. Dalo by se říci, že v Praze u jednoho stolu, kde vždy někdo musel dělat kompromis to začalo a v Barceloně skončilo. Samozřejmě symbolicky, protože rozhodnutí, které s sebou přivezli z Barcelony, bylo jedním velkým začátkem více jak ročních příprav.